Tallers per a nens i nenes. Festa final de tallers.

Com a final dels tallers de juliol realitzats des de Pla de Barris durant el mes de juliol per a nens i nenes, es va programar una gran  festa final amb una gimcana inclosa pels carrers del barri. En aquesta festa final van participar també els joves que van realitzar el curs de monitors de lleure organitzada pel nostre Ajuntament conjuntament amb els joves de Estiu Jove de la Fletxa. La gimcana constava de 5 proves diferents molt divertides i els nens i nenes van passar una estona molt divertida i cooperativa. Desprès es va fer un pica-pica amb el menjar que tots van aportar i unes coreografies que van assajar durant els tallers. Com a punt final de la festa tots van gaudir d’una festa de l’escuma i un toro mecànic instal·lats a la pista de la Petanca. Aquí us deixem unes imatges d’aquest inoblidable dia per tots:

IMG_3615 IMG_3621 IMG_3624 IMG_3633 IMG_3646 IMG_3658 IMG_3664 IMG_3685 IMG_3704 IMG_3656

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *