Dissabte 1 de Juny vàrem celebrar la Festa de la Primavera

El dissabte 1 de juny el Pla de Barris va estar present,una vegada més, a la Festa de la Primavera portada a terme al CEIP Santa Anna.

Es va disposar d’un estand informatiu on les persones que van assistir a les activitats van poder resoldre dubtes sobre el projecte, visualitzar a través de panells informatius les importants actuacions portades a terme en el darrer any i demanar informació sobre les properes activitats programades per els mesos de juny, juliol, alhora que per el darrer trimestre de l’any. 

Cal destacar que aquest any s’ha portat a terme una activitat ben especial: una plantada de herbes aromàtiques realitzada per els infants de l’escola. En total els més petits/es van posar més de 150 plantes a l’hort de l’escola amb el seu nom escrit.  Tots i totes s’ho van passar d’allò més bé i van ser molts/es els que van voler repetir.

DSCF0961 DSCF0919 DSCF0925 DSCF0933 DSCF0951 DSCF0953

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *