Estrena del grup de Teatre Jove “Oliver Twist”

El passat 9 de juny i com a colofó del programa del Grup de Teatre Jove al barri , les noies i el noi que formen part d’aquest grup de teatre van estrenar al Teatre Sant Jaume de Premià de Dalt l’adaptació de l’obra de teatre musical “Oliver Twist”. L’acte es va realitzar a les 13 h. i l’accés al teatre era gratuït. La sala es va omplir de gom a gom i tots els assistents van poder gaudir d’una adaptació realment espectacular. Vam comptar amb la col·laboració de l’Albert Mataró i de Claudi Lahoz i amb la direcció de la Maria Torras. ¡Enhorabona a tots els nens i nenes i a la resta de participants que van fer possible aquesta obra per l’esforç realitzat durant tot l’any! Aquí us deixem unes imatges de l’estrena:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *